Onkel Eirik

Haha, nå kommer en slik post som jeg har hatet tidligere: jeg har blitt onkel! Min søster Ragna har fått en liten sønn som heter Håkon. Fordi jeg har en familie som heldigvis fungerer på det digitale finnes det bilder online!

Håkon - kjent som _Nevøen_

Håkon - kjent som _Nevøen_ med mamma Ragna

Jeg har i mange år misslikt alle de latterlige midtstilte nettsidene med animerte .gif’r som inneholder info om folks katter, hunder, gullfisk, ford sierra, den type ting. Men her kom i alle fall min. Nå synes selvsagt jeg at dette er ganske stort, men det synes sikkert alle sierraeigere også om sine fartsvidundre.

Og btw Håkon: velkommen som Staveliner nr 30 på verdensplan, jeg regner med det blir bonus i mormors kakeskap i kommende familieselskap.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

5 kommentarer til «Onkel Eirik»

 1. Gratulerer så masse! Han var jo kjempesøt, sikker på du blir en super onkel:) Og forresten, sånne nyheter må jo publiseres, ingen grunn til å skamme seg fordi du er blitt litt myk i kantene. Det betyr bare at du begynner å bli stor gutt;-)

 2. Gratulerer, gratulerer, onkel Eirik!
  Ingen skam å skrive dette i bloggen. Regner med at du ikke kommer til å lage en egen side om nevøen din, så dette går nok helt fint. Lykke til med onkelembetet.

  Snakkes til sommeren.

 3. Så hyggelig med kommentarer på en slik post, og for all del: det er ikke nevøen som er problemet, det er konseptet med web som inneholder info som ikke er av interesse for andre en han/hun som laget siden.

  Men jeg tar kommentarene til mit hjerte og griper fatt pÃ¥ «onkelembetet». Her skal det fiskes, spilles fotball og stupes fra 10er’n!

 4. Kan du være så snill å vente med det derre hoppe fra 10ern greiene noen år til???
  Gjerne fotball og krabbefiske også, men hjelp til bleieskift og trøsting mottas med takk.

  Hilsen storesøster med en grinende Håkon på armen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.