Studentøkonomi –alle pengene man ikke har

Som nevnt er jeg på flyttefot, og det innebærer mer en å flytte innholdet i klesskapet fra A til B. Jeg flytter inn i et trivelig kollektiv, sentralt i Bergen sentrum, med ikke alt for høy husleie. Problemet er depositum. Klart jenta som har ansvar for utleie av kåken trenger dekning for at jeg kan oppføre meg, betaler når jeg skal osv, men summen på 8700penger er en stor sum for en student. Dessuten må jeg leie fra juli, selv om jeg ikke skal flytte inn før i august (er jo i Risør i sommer), sånt må man vist bare finne seg i når man skal bo fett.

Så jeg mangler 11000 penger om kun kort tid, da får jeg håpe det er dekning på lånekontoen hos Sparebanken Bestefar Sør AS. Gruer meg til å ringe..

I den sammenheng har jeg vært på jobbintervju i dag. Har planer om å ha rå til å spise på brød&vin litt oftere når jeg bor så nære :) Jeg mener selv jeg er godt kvalifisert for jobben, men det var vist en del søkere, og det er ikke bare jeg her i verden som vet hvor på-knappen på en datamaskin er. Det er bare å krysse fingre og tær.
Jobben i sommer i alle fall i boks. Du skal ikkje sove bort sumarnatta, ho er for godt betalt for det.

Nå skal ikke jeg tenke på økonomi på en stund..

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *