Sulten på gratis lydbøker?

Hva med å lese inn en selv?

Jeg har tidligere snakket om Librivox, og hvordan lydbøker som havner i «public domain» (allemannseie) blir lest inn av frivillige og delt som lydfiler til nedlasting og podcasting.

Nå kan du selv bidra, der spørres etter norske fortellende stemmer på «wither norway» i bloggen til Librivox.

librivox rocker

Frigjør en bok fra glømslen, les inn og del på Librivox.org

Jeg synes ideen bak librivox er så god at vi fortjener den her hjemme på berget også. God litteratur lever, selv når forfatteren er død.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

2 kommentarer til «Sulten på gratis lydbøker?»

  1. Jeg gleder meg til den dagen faglitteratur kommer som lydbok. Tenk deg Elmasri/Navathe på mp3-spillern når du er på fjellet eller på joggetur, eller rett og slett når du skal sove om natten (trolig finnes det ikke bedre sovemedisin)

  2. Det hadde selvsagt vært fint Mescalin, men da må vi nok betale for det. Elmasri/Navathe (som jeg misstenker kommer til å være like kjedelig på lydbok) publiserte sin store bok om databaser på 90/00-tallet, og det tar (70år?) før den havner i public domain..

    Men; det er helt sikkert mye gull som støver ned i bibliotekene, som er gammelt nok, og som passer som jobbelektyre.

    Selv får jeg det ikke helt til med ørepropper på trening, det funker bare ikke med ledninger og svette og kaving alt på en gang. Jeg jogger i naturlig støy :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *