Infomedia lenke

Lenk en spennende blogstrøm!

Jeg treffer stadig nye mennesker rundt om på SV. Ikke uvanlig dette semesteret er at jeg har lest bloggen til vedkommende før vi møtes. Mye av grunnen er denne strømmen av lesestoff som dukket opp her.

Jeg tok fargene fra infomedia sine nåværende webside, klashet på en tekst og lagde en «80×15-knapp». Vet er usedvanlig lite kreativt, men jeg ønsker virkelig å lenke denne stømmen av infomedia tanker. Det blir sakt at andre også gjør det.

Tenker nå at teksten lett kan misforstås, det er jo ikke UiB infomedia jeg lenker, men bloggstrømmen fra ivrige studenter. Om noen kommer på noe kort med lurt å skrive på lenken, så shoot.

<a href="http://blogs.intermedia.uib.no/planet/"title="Bloggere ved infomedia UiB"><img src="http://www.student.uib.no/~est040/buttons/uibinfomedia1.gif" width="80" height="15" border="0" alt="Infomedia bloggereuib"/></a>

Noen andre varianter:
Blogger fra Infomedia
Blogger fra Infomedia
Blogger fra Infomedia
Blogger fra Infomedia
Blogger fra Infomedia

Filene heter:

uibinfomedia1.gif
uibinfomedia2.gif
uibinfomedia3.gif
uibinfomedia4.gif
uibinfomedia5.gif

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

7 kommentarer til «Infomedia lenke»

  1. Stilig. Tenkte eg skulle lage en slik sjøl (pÃ¥ juksemÃ¥ten), men fant aldri igjen vevtjenesten/sida som lot meg lage en slik ‘buttons’ og dermed ble den ingen (he he… sier vel litt om mine bildebehandlingsferdigheter siden eg droppa det sÃ¥ lett).

  2. Om du finner igjen dette verktøyet RB, så hadde det vært stilig. Har selv ikke hørt om dette (men det ville forklart hvorfor det finnes så inmari mange slike buttons som er så like), så jeg måtte til i photoshop. Når jeg tenker på det så virker dette nå litt teit. Så klart det slike buttons lages via en eller annen simpel webløsning.. Noen som vet hvor? -Nå blei jeg litt satt ut her..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *