Førest webside i huin105

Vi har fått i oppgave å lage en liten webside (et dokument) som skal omhandle noe vi har et sterkt forhold til på høyden (Nygårshøyden). Oppgaven finner du her:

Jeg startet med et utkast tillayout i Lailas gruppe i dagtidlig.

Utkastet ligger her: http://www.student.uib.no/~est040/huin105/

Nå(Jill sin forelesning) skal vi jobbe med teksten til siden. Jeg er ærlig talt blank.

Eller.. min side skal handle om kaffekortet. SiB sine kantiner opererer med 2 alternative måter å kjøpe kaffe på. (cash er selvsagt). Kaffekort og SiB-krus. Jeg orker ikke å dra rundt på en stor kaffekopp i børstet stål. Ærlig talt, hvor skal jeg gjøre av den når jeg har drukket opp? Jeg har ikke noe kontor, og i sekken ligger PC’n, ikke tro at jeg putter en kaffekopp i den sekken. Kanskje varer ikke mine gadgets likelenge som andres, jeg lever et aktivt liv, men å gi mine kjære tekniske duppeditter kaffe om morgenen har jeg ingen tro på at hjelper på levetiden.

Jeg lover: jeg kommer tilbake med et solid stykke tekst til min webside om kaffekortet!

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

2 kommentarer til «Førest webside i huin105»

  1. Syns siden din ble stilig jeg Рb̴de tekst og utseende. Har du tatt bildet selv? Det s̴ s̴ reklameaktig ut.

  2. Bildet er att selv ja. Det er kult hva man kan få til på et lite budsjett i dag. (møkka kamera).
    Som sønn av en journalist har jeg lurt mye på produksjon av ulike medieprodukter, med muligheten til å spørre :)
    Et av svarene om foto var: om du ikke er helt sikker, ta 36 bilder og håp et blir bra. (har vist seg fornuftig)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *