Hvitmale gjerdet?

www.austagderblad.no / Forside / Lokale nyheter

Innholdet er alfa/omega i lokalaviser. Alle kjenner alle i Risæ, og om du ikke kjenner noen som er i avisen; så kan du like gjerne flytte til Tvedestrand!

Forsiden jeg ble møtt med i dag er ganske typisk for go’-bladet. Noens gjerde er pålagt hvitmalt, noe som er typisk førstesidestoff. Noen viser seg å være Linne Viker, som var min lærer i samfunnskunnskap på videregående skole. Verden er liten, men litt mindre i Risæ.

Jeg leste (tror det var i dagbladet) her om dagen, at ungdommer er av de mest trofaste lokalavis-leserne. Jeg abonnerer ikke på lokalavisen min (Austagder blad), men flere av mine medstudenter fra Risør gjør det. Nettaviser er liksom min greie, og overraskende nokk så har AAB klart å kjøpe seg en løsning enkel nokk til at gutta på Solsiden klarer å oppdatere den selv. Dette er jo fine greier, og jeg stopper innom en gang i blant for å lese litt sladder fra Risæ City.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *