Flow chart XL

Vi jobber for fullt på mevi152prosjektet vårt, K og jeg. Avbildet er undertegnede som stolt viser fram flow chartet vårt. Med ca 50 filmsnutter, som hver har både default, primær og sekundær relasjon til andre filmklipp, så utgjør det snaue 150 relasjoner. Skal love at whiteboardet i Mac-labben var fullt etter noen timers intens hjernetrim i dag. Det er mye vanskeligere å ha tungen rett i munnen og bruke whiteboard, enn å la OmniGraffle gjøre jobben, men noen ganger må rå tankekraft og stor plass på tavle til. Dette prosjektet kommer til å bli unikt. Gøy er det også!

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

2 kommentarer til «Flow chart XL»

  1. Tilbaketråkk: Eiriks blog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *