Stjel en film i dag!

”Ingenting er gratis” er det noe som heter. Som regel stemmer det. ”Information wants to be free” er det noe annet som heter. Disse påstandene motsier hverandre, og i et nøtteskall er det denne konflikten som raste da piratebay ble raidet på svensk politi i sommer. Det er det laget film om, og denne kan du laste ned, uten å tråkke filmindustrien på tærne.

Hvor mange ganger har du sett denne filmsnutten?

Sannsynligvis mange ganger. Du har sett den i det du puttet et DVD inn i spilleren din og trykker play. Uten å be om det , dukker denne filmen opp. 43 sekunder av ditt liv. Gang på gang. Det finnes flere slike. Don’t copy that floppy!
Vi har sette dette mange ganger, men vi har bare hørt en side av saken. Det er dette gjengen som kaller seg ”The Noble Peers” ønsker å endre på. Tiltaket de gjør er å lage en film: ”STEAL THIS FILM” . Tilfeldigvis fant jeg denne i bloggen til piratbukta..
Du finner noe mer info om proskjektet på wikipedia.

Selve filmen er ikke mye å skryte av, men det er budskapet er som poenget her. Jeg har problemer med å forstå enkelte av begge siders argumenter i denne saken, men med tiltak som denne filmen, så vil debatten fortsette. Vi får bare håpe utfallet blir mer fruktbart en raidet mot piratebay..

Til slutt en liten animasjon:

Et billig poeng, men alle monner drar, og her er det også sött pakket inn.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *