Trendy med jul i desember

Ja, det er merkelig med det.. I alle fall så skriver bloggende venner om julekalendere og andre jule-ting. Kjartan ramset opp en hel liste over nettsteder som har julekalendere og/eller andre konkurranser hvor du kan vinne ting. Han har også funnet julenissens blog.Kristin er opptatt av en kollektiv foto-jule-kalender på flickr, og det er Anita også. Ina har tatt fram fotokameraet sitt og tatt bilde av «Inas magiske jul«.Best av alt er Frode sitt bidrag til juletrenden. Jeg snakker ikke om det latterlige «stem på den teiteste nissen«-konkurransen fra BT, men om den langt mer spennende posten om siden 24ways.org. 24ways.org legger ut en artikkel om webutvikling hver dag, og her er det sjeldent høy standard på innholdet. Jeg håper virkelig denne siden blir liggende også etter 24 desember.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

Én kommentar til «Trendy med jul i desember»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *