Adobe spiser Macromedia, goDreamweaver MXCS3 2005?

Leste nyhetene i dag og fikk se at adobe kjøper macromedia, eller de «joiner forces» som macromeda hadde lagt inn i flash headeren sin. For meg som liker flere av begge gigantenes produkter, så ser jeg undrende ut i luften og spekulerer i kommende produkter.

flashyStrator
goWeaver
photoWorks

som frodekommode.com kommenterer så beholdes nok photoshop og dreamweaver, mens det kanskje ser skumlere ut for fireworks og goLive. Flash, som kanskje var macromedias største fortrinn, overlever helt sikkert.

Uansett hva som overlever så blir det spennende å se hva som skjer med arbeidsverktøyene våre. For min del håper jeg der kommer inn flere konkurrenter. Kanskje Corel kan spise seg oppover snart?

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

Én kommentar til «Adobe spiser Macromedia, goDreamweaver MXCS3 2005?»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *