Det mest spennende av alt; mennesker.

å være en ivrig amatør er en fin ting. Hver gang noe blir bra, så er det en fjær i hatten, når noe blir mislykket, så kalles det «prøve og feile». Resultatet er erfaring. Erfaring er noe det verken går an å kjøpe, eller studere seg til. Her er litt erfaring.Jeg tar egentlig ganske ofte bilder. De ganger jeg legger bildene på nett er derimot kanskje sjeldent. Dette er latskap. De siste dagene har jeg prøvd å legge ut noen av de bildene jeg har tatt den siste tiden. Jeg har også laget en ny kategori under foto; mennesker. 9,5/10 ganger synes jeg at bilder av mennesker er mer spennende en bilder av det meste annet. Om jeg hadde hat makten til å ta 1ting fra folk, så hadde det vært den O så trendy kamrafobien så mange har. Legger ved noen smakebiter her.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

2 kommentarer til «Det mest spennende av alt; mennesker.»

  1. Jeg synes jeg ser sløv og overlegen ut på bildene :P Er det lov å legge inn beskjed om at jeg ikke er sånn i virkeligheten? Men du er flink altså!! Men jeg ser ut som en ond director diva. :P Eller noe i den duren. Men er ikke akkurat det jeg streber etter. Men skal ikke interfere med din artistiske visjon ;) Go Eirik!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *