iSight-test på MacStore i London

I London i forrige uke testet Andre, Kjartan og jeg photobooth, som er et like program som gjør det morsomt å ta bilder av seg selv med iSightiMac’n. Det så veldig morsomt ut da Steve Jobs viste det fram da den nye iMac’n ble lansert, og det var det også.Ingeniøren & undertegnedeJobs nevnte i sin keynote at dette kanskje ikke er det meste nyttige programmet, men at det er gøy. Det kan forvrenge bildene live (du ser deg selv på skjermen, like forvrengt som resultatet), og skjermen «flasher» (dvs blir hvit) et øyeblikk i det bildet blir tatt. 3 muskitererStore barn, små gleder..du verden for en gjeng...Om noen lurte, så var det gøy i London, og vi kom vell hjem. Bekleger til alle som ikke fikk kort, jeg fikk ikke sendt noen. Jeg tror kansje at det er et tegn på at vi hadde det morsomt.Jeg har tatt (veldig) mange bilder i London, og det kommer det en post om. ..jeg må bare behandle bildene først :) Når jeg tenker meg om, så har jeg fikset noen få, de ligger her.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

Én kommentar til «iSight-test på MacStore i London»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *