I dag er det mannsdagen

Dette ante ikke jeg noe om før jeg leste TV2 nettavisen. At det i det hele tatt er noe som heter «mannsdagen» var nytt for meg, og jeg tenkte: «glimrende, dagen for rødt kjøtt, øl og uanstendig oppførsel på by’n», men dessverre.. denne dagen var ikke fult så hårete som forventet:« Hensikten er å rette søkelyset på menn som omsorgspersoner» -sier initiativtaker Andrew P. Kroglund til TV 2 Nettavisen.Pokker, jeg har ikke ansvar for mer enn en liten plante, og den har mista flere blader i det siste…Jeg får prøve å glemme skuffelsen, med rødt kjøtt, øl og uanstendig oppførsel på by’n.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

3 kommentarer til «I dag er det mannsdagen»

  1. Tilbaketråkk: Lasses hjemmeside
  2. Jaså. stakkars. trodde hver dag var mannsdag?? Eller var det sånn at hver dag var se-på-mannemann-dag?? hm.. moargh.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *