Fotofikling

De aller fleste bildene som ligger her på stavelin.com er manipulert på en eller annen måte. De har blitt retusjert på en eller annen måte, endret litt kontraster, farger, rammer, utsnitt osv. (undervannsbildene er ikke manipulert på noen måte)Det som er spesielt bildene som ligger her er at de er ut over det normale manipulert. Det burde være helt tydelig at bildene her ikke så slik ut på LCD-skjermen på kameraet :)

Mitt første forsøk på et panorame ved å sette sammen bilder. Dette gikk ikke bra i det hele tatt. Husk å sette på eksponeringslås..

Å lage en gjennomsiktig skjerm uten å «jukse» var en stor greie på nettet en periode. Dette er mitt først forsøk. Skal ikke si meg veldig fornøyd, men nå har jeg i alle fall skjønt prinsippet. For mer info om konseptet kan du se på denne cluster’n hos Flickr, eller rett og slett lese tutorialen :)

Meta-mange-av-mange-bilde. Er ikke veldig fornøyd med dette, men fordi det tar masse tid å lage disse, så kan verden få se hva jeg driver med når jeg finner ledig tid.

Gamle triks om igjen; Haugen-SHOW!

Jeg tok meg tid til et lite prosjekt en travel regnversdag i november.

Dette er ikke det endelige resultetet, men jeg finner ikke siste versjon. Skal bytte det ut når jeg har ryddel litt på div disker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *