Tekniske problemer

Stavelin.com har vært nede pga en harddisk som røyk på webhotellet mitt. Hotellet hadde ikke tatt backup (som er usedvanlig dårlig) og etter noen dager fikk de ting på beina igjen, men da var siden min satt tilbake til februar. Med andre ord passer slagordet «stedet for god service» svært dårlig. Sukk.Jeg hadde selv backup fra 12mars, men det var før jeg oppgraderte til WordPress 2.0. I går ble jeg altså sittende å rette opp gamle feil, droppe alle tabeller i databasen, legge in data fra 12mars, oppdatere til WP 2.0.2 (igjen). Google cached hjalp til med å finne noen av de tapte postene, men ikke alle. En del kommentarer er tapt, noen bilder må ut på nytt, det ser ut til å ha skjedd noe rart med gåsetegn. I det hele tatt er jeg ikke spesielt happy med webhotellet mitt, og vurderer sterkt å bytte.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

2 kommentarer til «Tekniske problemer»

  1. Det har ikke vært noe gøy i det hele tatt. Du blogger jo hos blogger.com, så jeg regner med at du er relativ safe.. Har i alle fall ikke hørt noe om blogger-kontoer som går ned. Men det finnes sikkert en smart måte å ta backup av ting derfra også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *