Ansatt som blogger?

UiB har ansatt en «proff» blogger for å skape interesse og innsikt i hvordan det er å være student. studblogg.uib.no er adressen.

Jeg antar det skal ligge under en noe informativ stemme om hvordan gjøre ting. Hvordan skaffe seg studenthybel (som jeg finner et snev av i første post), hvordan melde seg opp til eksamen, hvordan finne trivelige fritidsgreier osv. Dette vet jeg egentlig ikke, men det virker fornuftig. Et stilig tiltak, men det blir bedre.

«Gjennomsnittsstudenten», som beskriver bloggens hensikk slik:

Håpet er at denne bloggen skal fungere som en fargeklatt a la Blomster-Finn på disse ellers ganske teksttunge nettsidene»

Hun er ikke noen andre en Kristin, så gjennomsnittstudent blir helt galt. UiB kunne ikke fått en mer sjarmerende og hyggelig studine om de så hadde googlet alle med @student.uib.no adresse. Grattis til deg Kristin, du, den første proffe bloggeren jeg har møtt.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

Én kommentar til «Ansatt som blogger?»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *