Foto og kode

I dag har jeg jobbet litt med et script (wp plugin) som autolager thumbs av bilder og setter den inn i postene mine, med rimelig enkle handgrep. Det som ikke var enkelt var å sette dette opp. Om jeg hadde fått en krone hver gang jeg har fått oppe en feilmelding i dag..Scriptet heter iimage-gallery (gud å originalt), og samarbeider sånn passe godt med søsterscriptet (som jeg også bruker) som heter iimage-browser.Det er ganske kule ting disse scriptene kan gjøre, men det koster litt innsats for å få dem opp å kjøre. Se bare de 371 kommentarene iimage-gallery har fått, som stort sett omhandler trouble-shooting. Dette er i alle fall første post som benytter seg av dette scriptet, og jeg beklager til alle som har blitt pinget med tøys fra stavelin.com i dag. (Jeg autopinger en del sider)Gamle bilder. Bildene av jordbær og sommerfugler er tatte med et coolpix 5000 (som har en glimrende macrofunksjon), mens bildet av det gamle huset er tatt med et Canon Ixus 500 eller noe sånt. JordbærJordbær2Sommerfugl macroSommerfugl macro2Døde insekterGammelt hus Photoshopping fra forsvaretPhotoshopping fra tiden i forsvaretMer leking i psJeg tror Stavelinere er spesielt opptatt av stuping om sommeren, jeg finner i alle fall stadig igjen bilder av stupene Stavelinere i familiebilder-mappene på maskinene mine. Jeg tror jeg skal samle alle på et sted en dag, og poste dem her. Jepp.Stupe bilde fra i sommer. Fotograf Roar StavelinFotoprosjekt med fettere- stuping// Update 8november< gallery crop="true" crop_center="true" max_side="100" quality="95" stand_alone="false">< img src="image1.jpg" />< img src="image2.jpg" />< img src="image3.jpg" />< img src="image4.jpg" />"¦< /gallery > Variablene i gallerykoden kan komme til nytt en gang i blant. Grei å ha den her.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

2 kommentarer til «Foto og kode»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *