Foredrag i morgen om Gaming, 3D, Videolog & networking

Frodekommode rapporterer at det skal holdes et foredrag om Gaming, 3D, Videolog & networking i regi av First tuesday på First Marin Hotell i morgen kl 19. Det hele er gratis og virker litt for godt til å være sant. Jeg mener også å huske at jobben stenger litt tidligere i morgen, så jeg håper på å komme meg dit.Les mer om saken hos Frode, eller ftbergen. For å finne hotellet kan du følge denne lenken.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

4 kommentarer til «Foredrag i morgen om Gaming, 3D, Videolog & networking»

 1. Tror det er litt viktig at man må faktisk melde seg på! Ikke glem det! Alt gratis, men man må faktisk melde seg på! Sånn at dere/vi slipper å stå der imorgen forgjeves!

 2. Hei!

  Mailen har vaert saa tullete i det siste :P Bare lurte paa hva som skjer med prosjektet vaart. OK?? Snakket med Terje og Randi?? Jeg skrev eg. ned det jeg hadde av tanker i den forrige mailen til deg.
  – ultra naerbilder –> naerbilder av hender, sko, etc)
  – litt ute bilder (bakfra saann at vi ikke ser ansiktet hans..)
  – bilder av bilder (eller helst ta bilder med slik at vi kan scanne (??)
  +++
  vi kan aldri faa for mye b-roll

  Har det knallfint her i USA, kose deg paa seminar!!

 3. Seminar var veldig bra. Filming utført i dag. Vi har .. en del. Hvis bildene fra i dag ble ok, og lyden brukbar, da har du byggeklossene til en dokumentar ventene på deg når du kommer hjem. Vi skal jobbe litt mer med å samle råmateriale i morgen. Vi må også ta en intervju med Charles for å samle trådene. Vi har virkelig fått en juvel av en person å jobbe med, men vi trenger en til å fortelle der vår man blir taus. Tror dette kan bli bra. Ha det gøy i utlandet. Hils George.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *