KaxeSpillet(tm)

Vell, vi nye media folk er sikkert som alle andre folk. Kjartan følger i alle fall ikke med i flash-timen, og lager heller små spill som han publiserer på websiden sin. I går dukket det opp et et spill som heter KaxeSpillet(tm), der brukeren (deg) styrer Eirik (meg), som skal sjekke damer. Klarer du å skåle med de vakre piger slik at du (jeg) får mer en 100p, før Frode får 25p, da «vinner» jeg (du), hvis ikkke vinner Frode. Husk at Frode har supper-kaxe-krefter og kan være en snik på sjekking. Jeg trenger all den hjelpen jeg kan få.. slik ser det nå ut i dette spillet i alle fall :) Se spillet her.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

5 kommentarer til «KaxeSpillet(tm)»

  1. Hei, jeg fant deg via Bloggrevyen. Lurte bare på hvordan du gjør det med å vise hvor mange ganger en link har blitt fulgt i tittelen på linken? Det var veldig kult! Er det en WP plugin, eller noe JS kode eller noe?

  2. HAHA! Dette minner meg om Diskret Matte som vi hadde her på NTNU! Artig uttrykk. Skjønner at du ikke er glad i matte, Eirik :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *