Google Earth, i medvind

Dagbladet melder i dag om en mann som «Fant romersk landsby via Google». Dette er virkelig god og billig reklame for googles tjenester!Jeg viste ikke at google hadde en slik tjeneste engang, mens jeg har prøvd NASA sitt «verdenskart i 3D», som vell må kunne sies å være i samme bane. Denne tjenesten virker dritkul, og jeg har planer om å teste den, men, må gjøre det alle andre setder en her, for det finnes ingen verson for Mac. Og det er bare for teit. Programmet kan btw lastes ned herfra.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

6 kommentarer til «Google Earth, i medvind»

  1. Vel, at det ikke er noen versjon for Mac burde ikke komme som noen overraskelse. Når man velger en platform som bare en marginal del av den totale andelen av PC brukere benytter seg av, så må man nesten leve med noe redusert programvare.

    Da fÃ¥r man heller trøste seg med at det man har valgt, faktisk *er* bedre. Kanskje en mager trøst nÃ¥r utvalget av programmer er lite, men…

  2. Jeg synes utvalget av programvare til Mac er ganske imponerende. Har virkelig ikke hat problemer med det, men det dukker opp en gang i blandt, slik som dette, da det desverre ikke finnes. Og det er trist, vi er kansje en liten gruppe ITbrukere, men vi er den gode gjengen.

  3. Ja, jeg trodde også det var en opplest og vedtatt sannhet for lenge siden. Men la oss ikke tenke for mye på slikt, den debatten finner vi jo i teknologibloggen til Dagbladet støtt og stadig, krangle de som krangle vill.

  4. Teknologibloggen til dagbladet og IT avisens artikler er fullstendig ødelagt av misforståtte idealister og MAC hatere, og er omtrent ikke lenger verdt å besøke :(

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *