Gratis Opera, uten reklame.

Jeg mener å huske at noen blogget at man kunne laste ned Opera i gratisversjon en eller annen dag som måtte feires, for ikke så lenge siden. Nyheten i dag er i alle fall at Opera nå er gratis, uten reklamebanner (grunnen til at jeg ikke bruker den). «Removing the ad banner and licensing fee will encourage many new users to discover the speed, security and unmatched usability of the Opera browser», sier opera sine websider. At Opera kommer til å gjøre et forsøk på spise seg litt inn på MSIE og Firefox er det ingen tvil om, men om de greier det, det er en helt annen sak.Lykke til!

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

3 kommentarer til «Gratis Opera, uten reklame.»

  1. HVa er det som er så¨dumt med at det ikke er reklame?
    Forresten, du skulle tipse meg om hvor det var lurt å skaffe domene. Jeg vil ha tips! :)

  2. Gratis Opera er ikke dumt, men på tide. Opera er helt klart en av de bedre nettleserene.
    Webhotelltips kommer. Vi snakkes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *