Tim Minchin på nynorsk

Børge forteller – at han har fiksa undertekster til Storm (som jeg nevnte her), oversatt til nynorsk av Andreas, som er tanketom.net.

Det er jo glimrende, og bør deles:

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

2 kommentarer til «Tim Minchin på nynorsk»

  1. :D

    Bare synd den nynorske oversettelsen mangler én linje. Jeg har nevnt det for ham, men om noen andre har et forslag så er det lett for hvem som helst å endre på det. Eller man kan oversette til et annet språk om man vil. Selv om du bare kan oversette noen få ord, så er det en god start som kan gjøre at andre fortsetter jobben.

  2. Eg trudde eg hadde lagra den éine manglande linja, må sikkert ha oversett ei bekrefting eller noko slikt? Skal ta ein kikk på den seinare i dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *