MMS & 3G med onecom på iPhone

Lenge har jeg hatt iPhone, men uten datatrafikk. Det er litt som å ha en PC uten internettilkobling. Etter både å ha rådført meg med andre iPhone-eiere, mac1 og onecalls support tror jeg endelig jeg har kommet meg ut av uløkka. Her er hva jeg gjorde.

Jeg fikk et fint lite blått 3G ikon, men alltid beskjed om «cannot open page» når jeg åpne safari. De vanlige instillingene til onecall funke(r/t) ikke.

Etter en mail fra onecall (det tok noen dager før jeg fikk svar, og ikke på første forsøk, men dog til slutt) fikk jeg et tips om å fjerne max-størrelsen på MMS (skjønner ikke helt hvorfor det skulle stoppe gprs/3g-trafikk, men ok). I tillegg fant jeg en «andre» måte resette nettverksinnstillingene (å resette under «Network -> Cellular Data Network» har ikke hatt noen effekt).

Så:

Klikket på:
Settings -> General -> Reset ->Reset Network Settings
Telefonen restartet så av seg selv (regner med den skal det)
Skreiv inn igjen informasjonen herfra, men lot MMS Max Message stå tom under:
Settings -> General ->Network -> Cellular Data Network

… det er mulig det er «den andre» måten å resette nettverksinnstillingene på som er nøkkelen, og at de registrerte innstillingene jeg hadde reelt var noe annet enn det som vistes i GUIet. Men, dette virket i alle fall.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *