More than 24ways

Det er julekalender-tid, og også i år får du 24 nye metoder å friske opp websiden din på. I fjor dukket siden 24ways.org opp i julestria. 24ways er ”24 ways – to impress your friends” med frekke webløsninger. En nerdete julekalender, med estetikk og funksjonalitet i fokus.

Hver dag ”åpnes det en ny luke”, en ny artikkel, om hvordan bruke CSS, java og annen teknologi for å gjøre web penere og nyttigere. Artiklene skrives av ulike folk, med jevnt over god peil på det de gjør. Mange av teknikkene som presenteres er nye måter å gjøre ting på, selv de som ble presentert i fjor er fortsatt freshe.

At 24ways ikke fjernet fjorårets kalender, men bare bygger videre på en ny liste er flott, nå er det ikke bare 24ways to impress your friends, men pr i dag 29, og til jul 48. Med det skulle mye ligge til rette for et godt nytt år, med nye ting som må prøves ut!

Lister i listeform:

  1. 2005
  2. 2006

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

2 kommentarer til «More than 24ways»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *