Crazy Crazy Crazy!

Mens jeg satt å skreiv siste post om informasjon som flyter ut av vante rammer dukket det opp en sprø mail i innboksen min. Jeg har neppe skrevet to poster som passer sammen bedre en dette.

Crazyclones.com er en webside som publiserer bilder av klonede personer. Det vil si «mange av mange» som jeg gjentatte ganger har postet bilder av her. Da jeg fant denne siden (gjennom en postcast fra tipsfromthetopfloor.com) ble jeg iverig og sendte lenkene til et par bilder jeg har tatt til de sprøe kloners webside.

Original

Et av bildene levert til crazyclones

Jeg driver altså her med aktiv spredning av mitt mediainnhold. Mailen jeg fikk av webmasteren av crazyclones var en gladnyhet. Det var en beskjed om at jeg har vunnet konkurransen som han hadde gående på siden, om 50$ til beste bilde. Det har ikke blitt publisert på webben enda, der står det at vinneren blir publiser innen fredag. Så kommer det interessante. Han opplyste også at bildene mine (begge to) også var å se på en tysk videopodcast. Jeg sjekket selvsagt dette ut øyeblikklig. Jeg tror gutta som sitter bak meg på datasalen tror jeg er litt ustø, for jeg kunne ikke annet enn å le høt.

Det skal legges til at flere bilder fra crazyclones ble vist i denne videoen (som for all del ikke ser ut som noen spesielt seriøs sak), men jeg synes det nå likevel er gøy. Dette treffer poenget i forrige post midt i blinken. Her har mitt opphavsverk blitt publisert steder jeg ikke har det minste kontroll over det. Verst av alt er kanskje at kameraten min, som er avbildet på et av de to bildene, ikke på noen måte har sagt ja til verken å bli publisert på min side, eller noen andre steder.

Haugenshow

Haugenshow på Jylland i Januar

Sorry Mac, jeg spanderer en øl på deg i påsken..

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

4 kommentarer til «Crazy Crazy Crazy!»

  1. Det flotteste stykke godt kledt tysk filmkunst jeg har sett siden Good Bye, Lenin!
    Stavelin for teh win!

  2. Og her sitter jeg med 50% tyske gener og sliter med å bedømme om de disser eller digger crazyclones.. Språk burde vært en del av det genetisk nedarvede..
    Spennende nok så står det nå $50 på min PayPal konto (opprettet kun for dette formål..).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *