4 kommentarer til «Dagens underholdning!»

  1. Fantastisk morsomt. Hvor fant du denne? Pluss; du må tipse NRK og andre som streamer levende bilder hvordan du har laget denne. Hos meg var det ingen delay i det hele tatt og den grå tingen (buffer?) var ferdig på 1 sekund.

    PS! Sørg for å kvitte deg med det læimi amerikanske datoformatet.
    PPS! Sees vi i Risør i påsken?

  2. Ok. skal fikse tidsformat..
    Og jepp, jeg kommer til Risør i ferien, hvor lenge er enda usikkert da jeg har en semesteroppgave (multimediadatabaser) som er vrien som pokker. Kan ikke ta for mye ferie før vi har full kontroll på denne oppgaven. Håper på en uke, men det kan fort bli 3 dager om vi ikke får dette til.

    Videoformatet er video.googles greie. Det er flash (som har ny fet video-støtte), og om NRK kommer til å gå for dette formatet er tvilsomt. I Bergen Student-TV vurderer vi derimot å legge om til dette formatet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *