Forslag til foto-battle denne julen.

Her prøver jeg å yppe til strid med Kjartan, som nylig har anskaffet seg et Canon 10D. Vi skal prøve å ha en foto-battle (som sett på bl.a. kreativesjeler.net, konseptet er hentet fra photoshop-battling, se photoshop tennis ol)Jeg kommer til å være dagevis uten nett, jeg kommer til å være i Oslo/Risør/Danmark. Dette gjør at vi må ha litt lange, og fleksible tidsfrister. Kanskje også litt større oppgaver pr runde.Noen mulige temaer:

  • Urban jul (Oslo vs Bergen) Om du skal på landet/hytta ol, så kan vi ta den rurbane versjonen med Risør vs Annet småsted.
    • Julelys
    • Julenatt (ser for meg at der er mye lysende julepynt som ser bra ut om natta)
  • Snø (vanskelig å ta bilder av detaljer, men verden blir lys og fin)
    • Snøkrystall – Har ikke tenkt ut hvordan dette skal gå til, men har lyst til å prøve.
  • RGB – montasje med 3 bilder, hvert representerer Rødt, Grønnt og Blått.
  • Mest kreative bilde..

Ellers: «.jpg-rett-på-nett» formatetterarbeid er lov (inkludert croppping, lage rammer, justere farger, kontraster osv)Alle kameraer er lov (også mobil, selv om jeg ikke har noen mob med kamera)Bilder postes som kommentarer, eller bloggposter (med trackbacks).Om mulig: legg med lukker/blender/iso tall + annet snacks.Vi kan endre «regler» litt som det passer, men bør ha i oppgave gåen til en hver tid. Med det foreslår jeg «Urban jul» som starter. Are you ready to rumble??!

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

Én kommentar til «Forslag til foto-battle denne julen.»

  1. Ingen fotos, I’m afraid. DÃ¥rlig med USB-kabel her pÃ¥ Norli selv om min trofaste Pentax følgelig alltid er i nærheten. Ville nemlig bare ønske deg en god jul, jeg. SÃ¥ sees vi til neste Ã¥r!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *