PyMusique i internasjonale medier

Jeg ser ikke ut til å bli frisk, og ligger stort sett på sofaen å surfer for tiden. Snakk om ferie..
Er den noe man blir lut lei av når man lever forran TVn, så må det være nyheter. De kommer om og om igjen, og det er alltid det samme. Det skjer ikke noe nytt.
For noen dagen siden var DVD-Johns siste sprell PyMusique på TV2nyhetene. I dag fant jeg saken via news.google.com, og det er kult å se samme sak fra en annen vinkel. Ikke at forkjelden er så stor, men her i Norge blir Johansen framstillt som «halv-krimminell», som om vi forventer at han kommer til å bli tatt av politiet snart. I denne artikkelen virker skribenten noe mer «objektiv», og Johansen blir framstillt som en inteligent man som konkurrerer i en kamp om intelekt mot apple. Legg også merke til måten verbet «hacking» brukes i denne artikklen, det er tydelig at det trengs en fornuftig definisjon på uttykket. Skal vi forstå hacking som «et innbrydd» (som er forbudt), eller som en smart manøver gjort med en datamaskin?

Her er artikklen:
PCWorld.com – PyMusique Author Hacks Apple’s ITunes Fix

og her er wikipedia sin forklaring på hacker:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hacker

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *