Jeg flytter!

..til sommeren.
Jeg har sakt opp min hybel på Storetveit, så goodbye til naturskjønne omgivelser i et rolig nabolag, og gooodmorning Bergen City. å bo et kvartal unna SV bygget skal gjøre godt for en man med sovehjerte. Synd det Gaia!

Nytt sted å bo
1. Huset jeg skal bo i neste år.
2. Grieghallen
3. SVbygget (UiB)

Jeg kommer til å savne Fantofthallen, det er ikke det samme å trene på vektertorget. Håper SveinH og jeg finner en god løsning på det. Ellers er det stort depositum der jeg skal flytte, så det blir neppe noe D70 i sommer heller, det er litt kipt, men å bo i sentrum betyr mye. Jeg skal også høre med bestefar om hen kan hjelpe med et lite lån i sommer, fram til jeg får pengene fra sommerjobbing. Jeg har jo ingen penger å putte i depositumskonto nå. Ellers må jeg finne en løsning på hvor jeg skal ha tingene mine mens jeg er i Risør i sommer, men det ordner seg sikkert. Håper jeg kan få det til uten å ta turen til Bergen i sommerferien.

Så i alt er det en bra dag i dag, da jeg har fått GO! Fra kollektivet jeg skal inn i, selv om det er en del adm med flytting. Jeg gleder meg til høsten da alt er ordnet. Skal bli et bra år neste år også.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

2 kommentarer til «Jeg flytter!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *