Reorganisering i bilder

Jepp, det gjelder å gelde seg over de små tingene. Jeg gleder meg over den tiden jeg brukte på å banne og steike for å få «auto-thumb»-gallleriet mitt opp å gå i oktober.Jeg har nå nemlig bestemt meg for å la «forsiden» for fotosidene (her) få firkantede thumbs av, om ikke alle, så i alle fall de nyeste bildene. Dette var ganske enkelt når alt lå til rette og det bare gjallt å putte inn riktig «gellery-kode». å lage fornuftige kategorier, slik at jeg ikke ender opp med «div» som en samlekategori er vanskelig, og slik som det er nå forblir disse bildene kategoriløse. Desverre. Hadde også vært fint å ha full kontroll over en bildedatabase, så jeg kunne ha hatt et bilde i flere kategoorier, men det har jeg ikke. Ennå.En godbit å kose seg med i julekaoset: Thierry Le Goues.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *