Dette er nye media?

theadconceptor.com er en webside som lar deg velge (et begrenset antall) produkter, stemninger og målgruppe for å sette opp konseptet rundt en reklamefilm for «ditt produkt».Dette er ikke annet enn morsomt. Se f.eks. hva som skjer når du følger broiser sitt råd. I kommentarene i posten hans dukket denne siden opp, denne er også vært å bruke 3min på. Bruken av flash m/film (lyd/bilde) tror jeg lett hadde gått gjennom som et «nye media produkt» med SV UiB. Så selv om det er vanskelig å se nøyaktig hva «nye media» er, så tror jeg dette er nye media. Ja.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *