Et tråkk tilbake, og et i salaten.

Joa, mannedagen er over, uten at gjorde den helt store forskjellen. Jeg får trøste meg med at det finnes søte små som sliter med ting som en mann normalt sett burde få til.Ellers forsker nå den samme lille og jeg på trackbacks (eller tilbaketråkk, som det hvitsnok heter på norsk). Om noen kunne gi oss en lynkjapp innføring i tilbaketråkking, så hadde det vært fint. Kanskje slepper vi også mer salattråkking, noe vi holder på med nå. Mandager burde avskaffes..

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

3 kommentarer til «Et tråkk tilbake, og et i salaten.»

  1. Alt som gjør kommunikasjon og spindelveving på web er bra, men det samme altet kan selvfølgelig misbrukes av spammere.

    Feilen med trackbacks er at det heter trackbacks. Eller tilbaketråkk. Ofte i dataverdenen lager man unødige hindre i form av vanskelig språk eller kronglete grensesnitt, og dette er intet unntak.

    En trackback er ikke noe annet enn en referanse, og burde heller ikke hett noe annet. Dersom jeg refererer til denne artikkelen på bloggen min, så vises det som en trackback i denne posten.

  2. Tilbaketråkk: Ioset Hundsdorfer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *