Ny jobb, igjen.

Jeg har startet i bstv som webansvarlig. Dvs. at jeg har ansvar for at websidene til bstv er oppdaterte og funksjonelle, samt at maillister og aliaser funker hos bstv. Med i «web-gruppen» har jeg to unge oppadstormene studiner, som skal være med på morroa. Kjartan og Håkon (nederst) kommer helt sikkert til å være litt med de også, litt etter hva de vil selv. I dag har jeg fikset maillister. å lage aliaser er ingen kunst, håper bare det funker nå. Jeg sendte en mail til fribyte og hørte angående lister til grupper, og på fribytes svarte de raskt. Jeg ble i det hele tatt glad da jeg fikk mail av dem, om alle kommersielle bedrifter hadde gitt samme service som fribyte, da, da hadde det vært fint å være kunde. (det gjenstår dog å finne ut om listene vi får funker og er lette å administrere :) )Jeg startet dagen med å luske bort på bstv-kontoret for å legge sendingen fra søndag på nett. Maskinen kunne fortelle meg at det gjensto 16 timer av rendringen (det sto 1,5t da jeg satt den på i går). Men alle innslagene var ferdige, det var bare «hele sendingen» i sin helhet som gjenstod. «Hele sendingen» er en fil, så jeg kunne hive alle innslag (som er enkeltfiler) på nett. De kan sees her.I det hele tatt, det er mye å gjøre, men godt å være student i Bergen (student-tv)

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

2 kommentarer til «Ny jobb, igjen.»

  1. Ja, det er enkelte ting jeg lurer på men, det kan vi ta seinere. Så lenge jeg får sendingen på nett, og at det går an å se den, så skal vi holde ut :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *