Livet går videre.

En rask oppdatering:
Webhotellet er gjenopprettet. Det viser seg at street4you hadde backup denne gange, fint for meg, men det hadde vært hyggelig med en mail..

Teater
Jeg burde ha skrevet nettstedsanalyse på mandag, men etter 400 ord fikk jeg med meg Kristin på teater, vi så Idioten av Dostojevkij, og hele kvelden var svært hyggelig.

Tid
Tirsdag forsov jeg meg til møte med Frode og Kjartan. Jeg våknet da mobilen ringte, jeg trodde det var vekkerklokken. Har dårlig samvittighet, man burde respektere andres tid.

Ny mac og sykdom
Etter det forsinkede møte med Frode og Kjartan stakk jeg nedom eplehuset å hentet min splitter nye iBook. Jeg er nå offisielt en mac-bruker, og gleder meg over å lære et nytt os.
Da jeg kom hjem stakk jeg stikkontakten på den nye maskinen i veggen og la meg. Med en ekkel forkjølelsesaktig greie sov jeg i 19timer før jeg måtte løpe til bussen og mevi106, igjen.

Gruppeoppgaven
Jeg har i oppgave til fredag å sette opp et phpBB forum og å se på CSSen til dette for tilpassing av siden vår. Jeg satt opp forumet i dag, og ting ser ut til å funke fint. Skal kikke litt mer på theames og css i morgen, men jeg synes det ser godt ut. Forumet ligger nå her, og validerer.. nesten som 4.01

Analysen..
Jeg har ikke skrevet ferdig nettstedsanalysen min. Jeg skriver om mac1.no, og synes jeg har noe bra på gang. Håper jeg kan få den ferdig, selv om jeg ikke får tilbakemelding på den. Kanskje jeg kan få smisket meg til en 5min gjennomlesning av noen som har peil.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *