Jeg blir så satans forbanna!

I dag da jeg skulle knote litt mer med huin oppgaver skulle jeg raskt hente en fil fra mitt domene stavelin.com, men hele siten min er borte. Slettet. Selskapet jeg leier serverplass hos, street4you har slettet det, ikke for første gang, men for andre gang på 2år. Sist (i fjor vinter) lovte de gull og grønne skoger, og jeg valgte å forbli hos dem fordi dette skapte minst adm.

Det er klart jeg har backup.
Ja, jeg tar backup, samme om Linux Torvalds gliser noe annet. Jeg er ikke nerd, jeg er datainteressert. Men åkke som, jeg har backup av prosjekter, filer og ideer, men jeg har ikke backup av filstrukturen. Så bilder og lignende som er hotlinket til mitt materiale vill fra i dag ikke vises. Det utgjør et problem. Les overskriften.

dette møter meg på stavelin.com:

“This is the placeholder for domain stavelin.com. If you see this page after uploading site content you probably have not replaced the index.html file.

This page has been automatically generated by Plesk.»

Bilde av mitt føkkings kontrollpanel (for de som ikke bruker FTP)

ARG!

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

Én kommentar til «Jeg blir så satans forbanna!»

  1. Bare kom på noe, som ikke er så relevant for posten, men alikevel. Du må gjøre gråfargen litt mørkere på teksten. Nesten umulig å lese på mac (pga mac skjermer er lyserer enn pc). Har jo lyst å lese hvorfor du blir så satans forbanna :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *