Norge på langs – del 2

Det tok 12 timer å komme til Trondheim, men jotunheimen var fantastisk. Gjensynet med Lars T. og Reidun i Trondheim var også særs hyggelig. Videre til et-eller-annet sted sør for Namsos, var et knips.

Andre dag kjørte vi gjennom nord-trøndelag til Narvik. En lang tur. Nordland har utrolig dårlig veier. Ufattelig at dette er E6, at dette er hovedfartsåren gjennom Norge. Utsikten derimot er det ingenting å si på.

Vi sov godt nord for Narvik. Hadde en deilig lat formiddag i solen på en campingplass. Nordlands-brunfarge tas med hjem. Minst 25 grader i solen. Deilig.

Fra Narvik til Tromsø skjedde det noe. Vi mistet 20 grader. Tromsø er kaldt. ..men øllen er god. Og jeg er midt i en fylle-drikke-kveld på student-utstedet driv. Blogging med promille ner sikkert ingen god idè, men det er heller ikke camping i denne delav av Norge. Vi forventer minusgrader i teltet i natt, og jeg har ikke med meg klær for denslags.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

2 kommentarer til «Norge på langs – del 2»

  1. Kudos for blogging med promille! SÃ¥ lenge man ikke poster bilder (som jeg gjorde) er det jo bare fint! Er det fra iphonen du blogger?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.