Kvinne (23) = god?, mann(18) = ond?

At våre avatarer påvirker oss har vi nå konstatert, men hvor mye har kjønn og alder å si for vår avatar? Jeg leste denne på underskog i dag: Har du spilt dataspillet Black and White og ønsker å delta i en spørreundersøkelse? Det er snakk om en liten (og naiv?) spørreundersøkelse som bare har 7 svar du kan bidra med.

Et spørreskjema som tar utgangspunkt i dataspillet Black and White for å se om det er en sammenheng mellom arbeid, kjønn, alder og valget mellom å være god og ond.

For min del tenker jeg at man neppe kan trekke noen solide konklusjoner etter dataene som hentes inn her, men det kan likevel være gøy å se hva de får ut av dette. Hjelp til med å svare her (tar bare 1min, og forutsetter at du har spilt Black & White) Håper jeg får med meg resultatene på denne..

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.