Photoshopcafe redesign

Ja, det omtrent 4 år siden sist, så det var på tide. Photoshopcafe er for de som ikke vet Colin Smiths verk, og kanskje verdens best kjente photoshopresursside på nett. Jeg har ikke vært innom PScafe på lenge, men legger merke til at det har dukket opp noen nye tutorials, og at galleriet er oppdatert.Det nye designet er ikke overraskende i samme stil som det gamle. Med det mener jeg at vi finne stor flater av designet som er typiske photoshopprodukter (shiny grafikk, masse bevels, metall og statiske bannere med fet grafikk), i motsetning til stirckt html med fansy css. Ja, denne siden ser bra ut, men validerer ikke (enda et eksempel på de som går for oldschool metoder).Forumet, ja for dette er da en «cafe», kan jeg ikke se at har endret seg stort i utseende. Antallet poster ligger i dag like under 200.000, så dette er virkelig stedet for deg med photoshopdilla. Galleriet på photoshopcafe er grunn nok i seg selv til å besøke denne siden. Jeg ser at det har kommet en egen seksjon for retouching (som jeg skreiv en post om for ikke så lenge) , og en for foto. Det er alltid koselig med fotoporteføljer.Colin Smith har vunnet flere priser for sitt arbeide og har skrevet en bråte photoshopbøker. Han har også ganske nylig kommet ut med en ny bok, Complete Photoshop CS2 For Digital Photographers. Sikle sikle.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.