iStumbler – onkel reisende Mac’s lille hjelper.

Ok det er sommer, og behovet for å røre litt på seg dukker opp. Selv har jeg ofte iBook’n liggende i sekken og har ofte et ønske om å komme meg på nett, da trenger jeg iStumbler. iStumbler er et lite program som leiter seg fram til trådløse nettverk, og om de er åpne eller om jeg trenger passord.

Dette er helt brillefint og kan anbefales til alle lykkelige Mac-eiere med bærbar. iStumbler er gratis og kan lastes ned herfra.

God sommer!

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

Én kommentar til «iStumbler – onkel reisende Mac’s lille hjelper.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.