Nettstedsanalyse

Jeg har analysert mac1.no. Det var i mars jeg skrev det meste av oppgaven, da stort sett i stikkordsform og i mindre sammenhengende bolker av tekst. Jeg har «sydd det sammen » nå, og her er den.

Filen er fjernet, det begynner å bli lenge siden 2005

Ja, jeg vet at å legge ut .doc filer på nett er en uting, ikke alle har MS office og det kan være virus i .doc-filer. De jeg legger ut er laget på mac, så det hjelper noe på virus. Alle kan egentlig lese doc’r uansett. OpenOffice og StarOffice og andre gratis programmer kan lese .doc. Jeg skulle gjerne ha laget pdf’r av dem, men da må man an en eller annen merkelig grunn ha installert en skriver, noe jeg ikke har. Min nedarvede skriver døde tragisk tidligere i vinter.

Jeg har heller ingen planer om at la disse dokumentene ligge online så alt for lenge, det blir til jeg er sikker på at alle som faktisk skal lese dem (type sensor) har fått lest det de skal. å lage html av dem, tja, men disse er for lange til å leses på nett. Det er ikke trivelig å lese lengre tekster på skjerm, og dette skal også leveres på papir, så jeg tviler litt på at de hadde trengt å være online i det hele tatt.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.