Irritasjon i natten

Send meg på kurs i akademisk skriving! å skrive akademisk er en egen sjanger, en sjanger jeg behersker svært dårlig. Som ny student ved universitet må alle ta exphil, dette synes jeg er.. ok, men ikke ideelt. Det kunne uten problemer ha vært byttet ut med et 10poengs kurs i akademisk skriving. Det hadde hjulpet meg nå.

Jeg prøver å knytte rapporten & nettstedsanalysen opp mot pensum. Det er ikke bare lett. Jeg føler at de gode akademiske skriftlige «ting», ikke inneholder annet en henvisninger til alle andre, det jeg har skrevet er .. ting jeg har skrevet. Jeg kommer sikkert til å bli en kickass ansatt i en bedrift, men om jeg ikke lærer noe mer om det kryptiske språket «akademisk» kommer jeg ikke til å bli noen stor akademiker.

Produktene jeg (og gruppen) har skapt dette halvåret er av god kvalitet, til tider god nok for salg på det kommersielle markedet, men mine skriftlige innleveringer er av en helt annen kvalitet. Jeg føler også at dette ikke skyldes mangel på kunnskap om faget, men mangel på kunnskap om hvordan formidle det. Pokker, hvorfor ikke bare si ting som de er, i min subjektive verden er det godt nok.

Så, gode produkter, dårlige rapporter… jeg håper vi får betalt for det gode arbeidet vi har lagt ned i produktene i alle fall.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.