Oj oj oj!

Det blir utvilsom en travel uke. Innlevering om .. 2 dager!
I dag kunne jeg ha skrevet en lang rar post om hva jeg har gjort i formiddag, men jeg skal heller holde meg til hva jeg har gjort i natt. Merkelig nok var dagen mer spennende en natta..

I natt har jeg jobbet med mevi.info rapporten. Jeg jobber best etter kl23. Papporten er helt sikkert full av hull, skrivefeil og annet rusk, men nå er den i alle fall lang. Jeg hadde mye å si om dette prosjektet, og for å være ærlig har jeg tidligere hatt lyst til å skrive litt om hvordan jeg har tenkt nåår jeg har laget web.

Her ligger den: rapport om mevi.info

«En av postene skal være en rapport om arbeidet med gruppeprosjektet. Begrunn og diskuter valg dere har gjort i utformingen av nettstedet ut fra pensum. 1000-2000 ord.»
Dette er teksten som beskriver denne rapporten. Jeg kunne ha skrevet 4000 ord, men ut i fra pensum?

Aj! ..og nå kommer jeg på ting jeg har glemt å nevne.. hvordan vi testet ulike ferdige portalløsninger før vi startet, og om logoens utvikling, om reklameeffekten i manglende.info, om T-skjorter og karameller.. jaja det er ikke lett å skrive alt på 2000 ord.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

2 kommentarer til «Oj oj oj!»

  1. Så lenge de forstår at du fokuserer på det tekniske pga jeg f.eks fokuserer på designet tror jeg de vil like denne rapporten. Du bør kansje framheve dette slik at de forstår det. For ellers blir rapporten veldig teknisk.

    Du mangler kilder på slutten, det må du ha for å ha en god rapport.

  2. takk for svar, jeg skal få fikset nevnte momenter.

    Kilder på slutten. Ok. Er det et must at de står på slutten? Slik jeg har gjort det nå så står kilder (lenker) under de avsnittene hvor de er nevnt. Dette for jeg selv ikke leser andres kilder (med mindre jeg leiter etter noe), og slik de står nå er de mer som resursjer en kilder. Det er kansje en uting? Er usikker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *