Rare vestlandet.

17 mai er over, og alle overlevde, så vidt.

Jeg sjekket nyhetene på nettet tidlig 17mai. Jeg satt sliten på kvarteret etter et langt 17maitog som jeg plutselig var blitt en del av, festen i brønnen som aldri endte og derfor heller ingen søvn.

Jeg satt i alle fall og sjekket hvordan 17mai var i resten av Norge. NRK kunne melde om bra vær og vinkende kongelige i tigerstaden. Det samme kunne vg & db (de kunne også melde en del ting om fotball som neppe hadde noe i avisen å gjøre). Austagderblad og Agderposten kunne ikke melde noe som helst om 17, da de neppe har internett som satsingsområde. Internett blir sikkert en flopp uansett, vi husker hvordan det gikk med telex’n.

BT & BA derimot hadde satset på en noe mer spennende vinkling av nyhetene. Skandaler selger og det har vi her på vestlandet.

bt.no - printscreen

Bildet er en printscreen fra forsiden til bt.no den 17mai ca kl 1230.

Folk er gale, men noen er galere enn andre, jeg tror noen av de aller galeste sitter i 17maikommiteer.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

Én kommentar til «Rare vestlandet.»

  1. Hehe, ja at komitemedlemmene er noen snålinger, er det vel ingen som benekter. Naturfags-Jan fra ungdomsskolen var leder for komiteen et år, husker jeg:) En skulle forresten tro 17.mai forandret seg ettersom hvem som ledet komiteen, men år etter år viser det seg at feiringa forblir den samme gamle.. Kanskje hele feiringa er moden for en revurdering..?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *