Microsoft vil tilby antivirus-abonnement

VG-nett pressentarte denne saken i dag: http://blog.vg.no/post/1/460
Og jeg syntes dette var en snål sak. Jeg skrev et innlegg under kommentarer. Tenkte å poste dette her også, da dette liksom er innenfor huin-pensum.

« å lage et OS som lanseres fullt av hull, for så å la strategien være å la tilbakemeldingene om alle feil og mangler rettlede hva som skal fikses, er som å selge en båt med fullt av hull i skråget, og vente på havarister som sender SOS. Det funker ikke der seriøse mennesker prøver å jobbe.

Jeg er selv en relativt ny Macbruker, og er helt overrasket over at jeg fant meg i alle oppdateringer, virus/spyware programmer osv som windowsbruker. Listen er ærlig talt ganske lang, lista over «ting» man må gjøre for å holde skuta flytende til en hver tid.

men tilbake den synkende båten: når båtprodusenten, nå også kjent som «redningssentralen MS», kommer med mob-båten sin (mob = Mann Over Bord) og spørr etter visakortet, da er det på tide å stikke fingeren i jorda (eller vannet i denne våte metaforen).

Jeg kommer IKKE til å gå tilbake til «MS» titanic, eller til å surfe med Explorer, jeg liker å holde meg tørr på beina.

MS lager dog flere vanntette aplikasjoner som enhver databruker kan lære seg å elske. Officepakka er et glimrende eksempel. (men holde seg unna mail-apps). Så missforstå meg rett.

mvh Eirik»

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.