Lesing og mote.

Jeg sitter på lesesal på U.pihls hus nå å leser om «game design as narrative architecture». Det er ikke til å stikke under en stol at jeg ligger etter i lesningen, og må ta et skippertak nå før eksamen.

Ved siden av meg så sitter en blondine som kommer med på listen (Frode). Men hva er det med vår-moten her i Bergen? Flere av jentene i denne lesesalen (og det er mest jenter på lesesalene) går med bikini med t-skjorte over. Det virker som det ligger en badestrand like ved, men det gjør det jo ikke. For kaldt er det også. Hva er det for noe? Jeg har ikke noe problem med det, bikini er en fin ting, men det virker da noe snodig?

Kl 15 er det .NET seminar på SV-bygget. Mulig jeg går dit. (Håper det er tar kort tid)

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

2 kommentarer til «Lesing og mote.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.