NSB –litt triveligere.

Tok nattoget fra Oslo til Bergen i natt. Hadde «dobbeltrom», uten at det var noe slit. Jeg hadde vask, single servant-ting som drikkevann fra Voss ol, samt stikkontakt til barbermaskin (les mac). Jeg så den geniale filmen City of God før jeg sovnet.

Jeg ble vekket av at en konduktør som på en eller annen vestnorsk dialekt sa: «god morgen, nå er klokken halv 8, og du må forte deg litt». Toget hadde ankommet kl 0658 eller noe slikt og jeg hadde sovet godt :)

Forskjellen mellom NSBs vennlighet og Fleslands brutalitet i kommunikasjonen er STOR. Det tar lang tid å ta tog, og det er ikke så behagelig som fly, men å bli vekket med en hyggelig røst, kontra å bli bjeffet til på flyplassen har ALT å si for mitt humør.

1poeng til NSB.

Skrevet av

Eirik

Poster av denne "forfatteren" er fra min gamle blogger-blog. (men også den jeg stadig er logget inn med..)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.